Het Team

 

Even voorstellen

Dierenkliniek Leidschendam bestaat sinds midden jaren zeventig op de huidige locatie in de toegankelijke wijk Raadhuiskwartier in Leidschendam. In oktober 2005 ben ik samen met mijn vrouw Christine neergestreken aan de Julius Röntgenlaan nadat we de praktijk hadden overgenomen van mijn voorganger John Frencken.

 

Halverwege de 70-er jaren is mijn voorganger dierenarts John Frencken begonnen met de kliniek op de Julius Röntgenlaan. Heel even heeft hij ook paarden behandeld maar al gauw legde hij zich toe op de behandeling van gezelschapsdieren. Gedurende ruim dertig jaar is er heel wat gebeurd en heeft John heel wat voorbij zien komen en het vak zien veranderen. Vaccinaties tegen verschillende besmettelijke ziekten kwamen tot ontwikkeling en daar waar er nu veel dieren behandeld worden door specialisten op velerlei gebied was de dierenarts vroeger meer op zich zelf aangewezen. Alles werd aangepakt. Zo kwam ik op zolder een leuke verzameling instrumenten tegen die men vroeger nodig had en die nu het museum in kunnen.

 

De praktijk is al heel lang aangesloten bij de dierenartsenkring den haag en omgeving. Dit is een samenwerkingsverband van zelfstandige dierenklinieken opgericht in 1963. Inmiddels zijn er 25 praktijken bij aangesloten. Samen zorgen wij voor een 24 uurs zorg het hele jaar door. Verder organiseert de kring nascholing voor dierenartsen en assistenten en er wordt gestreefd naar een zo hoog mogelijke kwaliteit.

 

Nu we weer heel wat jaartjes verder zijn kan ik wel zeggen dat ik mijn draai gevonden heb. Er is fors verbouwd en het team is uitgebreid, zo wordt ik op dinsdag bijgestaan door collega dierenarts Alies Hoek, ik ben op die dag vooral achter de schermen actief. Er staat nu een organisatie die efficiënter en klantvriendelijker is dan ooit in een kliniek waar het mogelijk is kwaliteit te leveren. Diergeneeskunde die u kunt verwachten in een lokale dierenkliniek met een warme en menselijke uitstraling die past bij Leidschendam.

 

Dierenkliniekleidschendam

Johann Sebastian Bachlaan 67

2264 WB - Leidschendam